Over mij

Hey daar, leuk dat je meer over mij wilt weten!

Al sinds mijn kindertijd ben ik bezig met foto’s: eerst door plaatjes van konijnen & vogels, popidolen, natuur, eigenlijk alles wat ik leuk vond te knippen uit tijdschriften en in schriftjes te plakken. Dit old-skool knippen & plakken is uiteindelijk mijn werk geworden: als collagiste werk ik met foto’s uit tijdschriften, magazines, boeken, fotoalbums, etc. Mijn basisgereedschappen zijn de schaar, papiermesje en lijm. Wanneer ik een zine maak, komt hier ook nog het vouwbeen bij, voor superscherpe vouwen in het papier.

Van het zoeken naar foto’s voor een idee als het mixen van al dit materiaal tot de uiteindelijke collage word ik altijd erg blij. Ik voel tijdens dit hele proces allerlei draadjes in mijn binnenste gloeien, vandaar dus ook de naam Gloeidraadjes!

Ik maak dus zelf veel collages voor mijn eigen art label als voor opdrachtgevers. De fun van het maken, de über-creativiteit en die toffe gloeiende draadjes laat ik ook graag andere (beginnende of gevorderde) creatievelingen ervaren <3

Dus ik zie je hopelijk gauw bij een van mijn workshops!

Groet, Isabelle Zumbrink