Inschrijvingsvoorwaarden

Onderstaande inschrijvingsvoorwaaden zijn van toepassing op de ‘Gloei op zondag’-workshops van Gloeidraadjes, dd. januari 2019.

Betaling

Betalen van het cursusgeld kan op de volgende manieren: 

  • Via een online bankbetaling met behulp van een Tikkie die ik je per mail verstuur
  • Bij een betaling per U-Pas stuur ik je een mail waarin ik je vraag jouw gegevens te mailen waarmee ik een declaratie bij het U-pas bureau kan indienen

Bevestiging van inschrijving

Na ontvangst van jouw aanmelding en/of betaling stuur ik je per email een bevestiging van jouw deelname toe. Dit is het bewijs van toegang en tevens betalingsbewijs. Hierop staan de aanvangsdatum en cursuslocatie vermeld.

Annulering en wijzigingen

Een week voor de genoemde aanvangsdatum van de cursus bekijk ik of er voldoende aanmeldingen zijn om de workshop ook daadwerkelijk door te laten gaan. Bij onvoldoende belangstelling annuleer ik de workshop. Je krijgt hierover dan zo spoedig mogelijk bericht, hoor je niets dan gaat de cursus gewoon door. Bij annulering van de workshop krijg je jouw betaling voor de workshop terug.

Restitutie

Tot een week (7 dagen) vóór aanvang van de cursus krijgt men het volledige cursusgeld retour. Voorwaarde hiervoor is wel dat je per mail of telefoon contact contact met opneemt om jouw annulering door te geven. Daarna is restitutie niet meer mogelijk vanwege de kosten die ik maak aan de locatiehuur, materialen, etc.

Akkoordverklaring

Door jouw inschrijving en betaling voor de deelname aan de workshop verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.